sunnuntai 12. tammikuuta 2014

U Can't Touch This

Ny lähtee meinaan!

Tykkään tanssia ja oon koittanut sitä vähän tässä harrastella. Yksi tärkeä aspekti (minulle) tanssihommissa ja liikuntahommissa ylipäätään on tietysti treenivaatteet. Itse tykkään kirkkaista väreistä ja törkeistä kuoseista, yhdistettynä mustaan tietenkin. Normi pukeutumisessa viitsin harvemmin väreillä revitellä, mutta salivaatteet on toinen juttu.

Tanssimeininkeihin oon jo jonkin aikaa kaipaillut reteitä haaremihousuja elikkäs hammer pantseja. Kyllähän niitä kaupoissa jonkin verran näkyy, mutta ei ole löytynyt juuri oikeanlaisia. Kaveri huomautti, että sellaisethan on varmaan aika helppo tehdä, joten se oli samantien kangaskauppareissu ja ompelukone esiin.

Mulla ei ole mitään wip-kuvia, mutta sen sijaan mad paint skillz löytyy, joten tässä hieman kuvia selventämään housujen mallia:


Ompelin ja leikkasin suorakaiteen muotoiset etu- ja takakappaleet kuvan osoittamalla tavalla punaisten katkoviivojen mukaan.Rypytin vyötärön ja lahkeensuut ja ompelin kaistaleet niihin. Vyötärökaistaleen yläreunaan tikkasin kuminauhalle kujan.

Kangas oli sen verran ohutta ja läpikuultavaa (95% polyesteria, 5% enmuista), että tein housuista kokonaan kaksinkertaiset. Tulipa vähän lisää muhkeuttakin tuolla konstilla.

Tällaiset pöksyt niistä tuli:


Kerrottakoon muotiblogipostauksen hengessä,
että toppi/H&M ja kengät/Adidas.

Tarkennus schmarkennus.
Tykkään aivan sairaasti! Tuli juuri sellaiset kun halusinkin, ihan superkivat housut. Ja just sopivan törkeät!

Kyllä nyt kelpaa sheikata äässiä, woop woop!

Tähän loppuun voisin vielä nurista ompelukoneestani (taas). Sen kanssa menee niin hermot!!!! Voin vaan kuvitella, miten paljon enemmän  ompeluksia saisin aikaiseksi jos ei tarvitsisi taistella tuon koneen kanssa. Eilen raivotessani tajusin, että tämä asiahan on aika helposti hoidettavissa. Saattaa siis olla että saan itseltäni lahjan... ehkä ei ihan lähiaikoina, mutta anyway, päätös on vähänniinkun tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti