sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Palasin tällä viikolla jo vähän unohduksiin jääneet villapaitani pariin. Kyllästyin siihen ennen joulua ja se jäi sivuun kun se osoittautui typerän malliseksi vaikka kuinka yritin sitä rukata. Tein sen nyt kuitenkin valmiiksi kun se oli ihan loppumetreillä. Se ei nyt sitten maailman paras paita ole, mutta ihan ok lämmin rötväysvaate näille keleille.Lankoina on Nalle ja Rose Mohair, puikot 7 & 6 mm ja ohjehan oli il grande favorito. 

Ongelma on siis se, että se pussittaa kainaloiden alta. Saattaa olla, että päädyn tekemään jonkun radikaalin muutosoperaation johon liittyy ompelukone... saa nyt nähdä.

Aiemmin mainitut säärystimet meni myös hieman puihin. Lankaa riitti vain yhteen säärystimeen, sillä toinen hommaan varattu kerä olikin eri sävyinen harmaa... Tässä nyt ihmettelen sitten että mitä tehdä.Kiva mallihan tuo Prima Legwarmers on, tosin ohjetta piti vähän muunnella, kun siinäkin tuli sössittyä.

No joo, tässä on nyt seuraava projekti jo mielessä. En vielä kerro siitä sen tarkemmin mutta Ravelrysta sen bongasin ja se on jotain aivan älytöntä... siis mun mittapuulla. Vähän jopa hermostuttaa että miten sen kanssa käy, mutta aion yrittää! Nyt vaan täytyy ratkaista lanka-asiat niin voin ruveta hommiin. Raportoin asiasta kunhan jotain konkreettista tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti