maanantai 27. tammikuuta 2014

Taas kävi niin, että flunssa tavoitti minut. Onneksi se ei tälläkään kertaa ole niin paha, etteikö jotain pientä pystyisi niistämisen lomassa sutkuttamaan. Nyt syntyi siis Lovikka-lapaset.
Lanka on Drops Andes, puikot 6. Ohje on Novitan nettisivuilta, mutta se meni kyllä lähes kaikella tapaa aivan uusiksi. Lopputulos on kuitenkin oikein kiva, Tein tarkoituksella aika reilun kokoiset rasat, että niiden alle mahtuu toiset kovilla pakkasilla. I like!

Aiempaan postaukseen viitaten, säärystinongelma on ratkennut, sillä paikallisesta lankakaupasta löytyi yksi kerä juuri oikeaa lankaa! Myöskin villapaita, johon en ollut tyytyväinen onkin osoittautunut aivan huipuksi! Oon käyttänyt sitä ahkerasti, enkä huomaa siinä enää mitään vikaa. Näin ne tilanteet kehittyy. 

Höpötin samaisessa postauksessa myös uudesta projektista, joka tulisi olemaan jotain aivan huikeaa. No, päätinkin laittaa sen homman toistaiseksi jäihin. Siinä on muutamia pieniä juttuja, jotka vaivaavat, enkä viitsi aloittaa niin massiivista operaatiota kun en voi olla varma onnistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti