tiistai 30. huhtikuuta 2013

Huivi joutui eilen sivuun, koska sain ihan sairaan hyvän idean. Tai no ainakin teoriassa, kerron enemmän kunhan pääsen testaamaan sitä käytännössä.

Tällaista on siis syntynyt parin päivän aikana:

Virkattu matonkudelaukku

Oon joutunut leikkaamaan tuota keltaista kudetta ja  meinaa järki lähteä. Minä, sohva, lähietäisyydellä oleva läppäri ja ylipäätään koko olohuone ollaan keltaisen pölyn ja langanpätkien peitossa ja koko ajan saa aivastella. Taas on tullut myös todettua, että virkkaaminen ei oo mun juttu. Eihän virkatessa pysty keskittymään televisioon, kun pitää kattoa työtä koko ajan. Aina välillä unohdan tämän ja innostun kokeilemaan jotain. No, kohta tuo on valmis.

Hello! Langanpätkien lisäksi olen kauttaaltaan keltaisen nukan peitossa. 

Asiasta toiseen niin tuota niinniin käytiin Lontoossa. Olin googletellut etukäteen lanka- ja käsityökrääsäkauppoja, mutta ei nyt sitten tullut käytyä kuin yhdessä, kun oli niin paljon kaikkea muutakin tekemistä. Tämä yksi lankakauppa oli kuitenkin se internetissä hehkutetuin, eli odotukset oli korkealla. Oletin löytäväni värikkäitä hyllyjä silmänkantamattomiin, erikoisia ja eksoottisia lankoja, suuren valikoiman kaikenlaisia uusia neulonnan apuvälineitä, joita en tiennyt edes tarvitsevani ja näiden seuraukseni tajunnan sumentavan maanisen ostohimon, mutta ei. Astuin sisään pieneen kopperoon, joka olisi voinut olla lähilankakauppani täällä Takapajulassa. Muutama lankahylly, yksi pieni hylly puikkoja ja muuta välineistöä, se oli siinä. En ostanut mitään ja osaksi tuon kaupan aiheuttaman pettymyksen vuoksi ne muutkin sitten jäivät katsomatta. Eipä sillä, tällä hetkellä ei ole mitään erityistä lankatarvetta, mutta ainahan sitä olisi voinut varastoon ostaa jotain kivaa. Sitäpaitsi olin innoissani odottanut megalomaanista SUUREN MAAILMAN lanka- ja käsityöelämystä, mutta todettakoon nyt, että paremman spektaakkelin kokee Tapion kaupassa Kauhajoen Päntäneellä. Se on myös noin 100 kertaa suurempi, kuin tuo Lontoon koppero.

Tarinan opetus: ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolen, ei tosiaan kannata lähteä merta edemmäs kalaan + matkailu ei avarra. Helpommalla pääsee kun pysyy kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti