lauantai 20. huhtikuuta 2013

Harmaata kevättä

Parin viime viikon sisään oon väsännyt keväisenharmaita asusteita. Tein jo talvella Novitan Crystalista paksun harmaan tuubihuivin, mutta kevään tullen tajusin, että siitähän täytyy saada laittiversio lämpimimpiin keleihin. Harmaat kynsikkäät on myös olleet to do-listalla jo pitkään.


Tää ois kyllä aika boring ilman noita nappeja!

Huivin ohje on Ravelrysta, nimeltään Stormy Sky Lace Cowl. Lanka on Drops Alpaca ja puikot 3,5 mm. Malli on ihan sairaan kiva, mutta aika lötköhän tuosta huivista tuli. Toiseen kuvaan sain sen aseteltua hyvin, mutta ei se noin pysy. Ehkä paksumpi lanka jaksaisi pysyä ryhdikkäästi. 

Käytin Dropsin alpakkalankaa ekaa kertaa ja tuli todettua, että siitä lähtee karvaa aika paljon. Saa nyt nähdä miten harmaana mustat vaatteet on kun otan huivin kunnolla käyttöön.
No sitten rasat. Ohje on samaisesta paikasta, nimeltään Susie Rogers' Reading Mitts. Lanka on Novitan Luxus Alpaca, puikot 2 mm. Vähän meni aloitus säätämiseksi, kun en millään meinannnut tajuta ohjetta. Teinkin nuo sitten omilla silmukkamäärillä ja mitoilla ja katsoin ohjeen vain tuohon koristeosaan. Näistä valokuvista ei ehkä ihan saa käsitystä noiden reunojen hienoudesta, mutta käsineiden kuvaaminen on yllättävän vaikeaa, ainakin jos on käytössä vain omat kädet.

Kynsikkäitä on kiva väsätä kun ne valmistuu niin nopeasti ja niitä tulee käytettyä paljon. Seuraavien malli onkin jo tiedossa, kunhan tulee sopivaa lankaa vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti