torstai 11. heinäkuuta 2013

Tuumasta toimeen

Elikkäs raitasukat:


Joo, päättelemättömät tyylilleni uskollisesti. Tulivat valmiiksi yllättävän vauhdikkaasti. Sininen lanka on siis Kotikullan sukkalanka, musta on Novitan 7 veljestä. 

Ja se syy, miksi sukat piti saada äkkiä pois alta on: uusi idea! Lähti taas neulontarattaat raksuttamaan pääkopassa ja nyt mun on saatava semmonen ööö..... hmm tuota mikähän se on suomeksi? Englanniksi siis shrug. Sellainen bolerontyyppinen kuitenkin. Hihatin ehkä! No kuitenkin, semmonen pitsinen löysä hartiahihajuttuhomma. En jaksa ettiä kuvaa nyt just, mutta löysin ohjeen ylläri-ravelrysta. Tai oikeastaan kaksikin ja jahkailen tässä nyt että kummanko tekisin. Lankakin on jo katsottuna (vaaleanharmaa Drops Alpaca), vaikka kumpikin ohje vaatisi kyllä paksumpaa lankaa. Saa nähdä miten käy. 

Tuosta kuvajutusta muuten, niin Ravelryssahan niitä kuvia tietty on, mutta kun en oo ihan selvillä siitä kuinka niitä kuvia (tai yleensä mitä tahansa kuvia netistä) on sopivaa linkitellä niin en nyt viitsi. Pitäis ottaa selvää tuostakin asiasta. Oonhan mä jotain kuvia postannut, mutta ne on lähinnä tuota random nettihupailukamaa ja olen kyllä linkannut ne kuvat niin, että klikkaamalla pääsee sinne alkuperäiselle sivustolle. No joo, taidan olla vähän palikka. Täytyy tarkistaa nää asiat kunhan saan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti