maanantai 7. syyskuuta 2015

Viime viikolla oltiin vieraina häissä. Koska mulla on aivan jumalattoman suuri kynnys ostaa onnittelukortti kaupasta, sellainen oli tehtävä itse, vaikka minkäänlaiseen askarteluun ei todellakaan olisi ollut yhtään aikaa siinä valmistautumisehässäkässä. Lopputuloksena oli siis juhlapäivän aamuna hätäisesti kyhätty yksinkertainen ristipistokortti:


Onneksi oli pitkä ajomatka juhlapaikalle, liimasin nimittäin kortin kasaan juuri ennen lähtöä ja kuivattelin sitä matkan ajan kojelaudalla.


No sitten. Tein tuossa äskettäin yllättävän löydön, nimittäin kaapin perältä tuli vastaan iso pussi lankoja. Olin tunkenut ne sinne muutaman kuukauden takaisen remontin tieltä ja unohtanut koko jutun niin tyystin, että pussista paljastui lankoja, joita en muistanut omistavani. Vähänniinkun olisi käynyt lankakaupassa, mutta yhtään rahaa ei mennyt. Hot Socks Diamond-kerä kiinnitti heti huomioni, sillä sehän mätsää tämänhetkisiin hiuksiini aivan täysin!


Oli siis pakko laittaa Hot Socks-sukat heti tulemaan.
Tämmöinenkin keränloppu tuli vastaan:


Tuohan on varmasti Drops Alpacaa, mutta mystistä on se, että en tiedä ikinä käyttäneeni tai edes omistaneeni tuon väristä lankaa. Ja se on kuitenkin kerän loppu, kyllähän sitä on johonkin käytetty. Oon selaillut vanhoja valokuvia ja koittanut muistella, mutta ei vaan tule mieleen, että mitä olisin tuosta langasta tehnyt. Ei siinä nyt muuten mitään, tekisi vaan ihan sairaasti mieli juuri tuon väristä syksyistä huivia, mutta mitä jos mulla on jo sellainen ja sekin on jossain kaapin perällä piilossa? Hitto mikä mysteeri.


Seuraavaksi tekisi kyllä mieli aloittaa jotain suurempaa neuleprojektia. Yksi superhieno paita Ravelrysta on pyörinyt mielessä jo pitkään, ehkä nyt olisi sen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti