keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Se on nyt päällä.

Kriisi nimittäin. Määrittelemätön käsityökriisi. On kauhea hinku puuhastella jotain, mutta kaikki tekeleet epäonnistuu enkä meinaa innostua mistään. Analysoituani tilannetta tulin siihen tulokseen, että tästä on syytettävä kevättä. Jokapaikasta tunkee kuvia ihanista värikkäistä neuleista ja langoista ja mun lankakopan (-koppien, -laatikoiden, -pussien what have you) sisältö on harmaata, mustaa, metsänvihreää, harmaata, viininpunaista, mustaa, valkoista, harmaata. Ei helvetti, en jaksa kattella nätä samoja tunkkaisia keriä. Luulin jo irroittelevani tarpeeksi kun ostin sitä paksua harmaata lankaa kun yleensä suosin ohuempia, mutta ei se auttanut. Haluan raikkaita keväisiä värejä.

Tästäkö pitäis repiä inspiraatiota?

Eilen olin jo sen verran syvällä kriisin syövereissä, että meinasi lipsahtaa nettishoppailun puolelle. Tolkkuunnuin kuitenkin kun muistin, että ensi viikolla pääsen Tapion Kauppaan. Aion sumeilematta hamstrata ihan törkeät määrät väriterapialankoja.

Tässä on nyt vaan semmonen ongelma, että minä en juurikaan käytä muita värejä kuin mustaa ja harmaata. Kaikki pirteät värit koitan yleensä laimentaa esim. mustilla raidoilla tai sitten jos teen jotain kokovärikästä,  se on sitten semmosta vain kotona käytettävää kuten esimerkiksi sukat. Täytyy siis olla tarkkana tämän värivilliintymisen suhteen ja yrittää muistaa kohtuus, sillä pahimmassa tapauksessa tekeleet jää muuten käyttämättä.

Sellainenkin asia vielä tässä, että nyt olisi tarve neuloa jotain vauvajuttuja. Mulla on pari aikaisemmin ostettua kerää, jotka sopisivat tähän hommaan mutta kattokaa ny:


Voiko olla tylsempiä värejä? Miksi vauvoille on tarjolla aina jotain pastellia sun muuta laimeaa skeidaa? Raivostuttavaa. Ostoslistalle siis myös iloisen värisiä lankoja vauvalle. Eurokankaan palalaarista (jonne eksyin itse asettamastani porttarista huolimatta) ostin kyllä jo palan hauskaa ja VÄRIKÄSTÄ eläinkangasta, siitä täytyy tehdä jotain, kunhan vaan tulisi idea. En ookkaan pitkään aikaan ommellut mitään. Saa nähdä onko tämä tuleva projekti se, joka viimeinkin ajaa mut uuden ompelukoneen ostoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti