lauantai 31. tammikuuta 2015

Nyt on valmistunut parikin yksinäistä asustetta eli huivia. Tai tuubeja jos tarkkoja ollaan. Ensin valmistui se outo sekasotku jota vilautin jo viime postauksessa:

Pahoittelen kuvan sinisävyisyyyttä t. nimim. eijjaksasäätää

Että semmosta. Lankana on Marks & Kattensin Big Trend ja musta 7 Veljestä. Ohje oli Hear The Wind Blow hieman sovellettuna.

Tuo ei nyt oikein onnistunut. Se näyttää aika kummalliselta ja onkin aika kummallinen niinkun luonnossakin. Aluksi meinasin purkaa sen, mutta sitä on nyt ehtinyt maistella jo yksi hevonen joka pyyhki suupielensäkin siihen, joten kai se on nyt sitten vihitty kylmien säiden heppailuvarusteeksi. Tuo latvialainen palmikko (latvian braid) on kyllä tosi kivan näköistä, sitä täytyy kokeilla toistekkin.


Toinen uusi tuubi sen sijaan...

...edelleen pahoittelen...


menee purkuun. I don't like! Lanka on se uusi Katian Natural "Wool" ja puikot tais olla 9. Idean varastin tästä. Mutta juuh, tuohan on ihan tylsä, siitä tuli liian iso eikä se istu kaulaan oikein mitenkään = uusiksi meni. Mulla on jo uusi idea ja onneksi tuo lanka on niin paksua että tulosta syntyy aika pikaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti