lauantai 11. toukokuuta 2013

No se huivi valmistui. Siitä tuli aivan ihana!Joo en oo jaksanu päätellä.Halusin kevyen ja ison huivin ja sellainen siitä tulikin. Ravelryn valokuvissa muiden huivit oli vielä verkkomaisempia, mutta mulla tuli pingottaessa tilanpuute vastaan enkä pystynyt ihan äärimmilleen sitä venyttämään. Ei haittaa yhtään, koska se on jo ihan tarpeeksi iso ja jäipä pinta vähän eloisammaksi. Nyt vaan pitää odottaa syksyyn asti, että tulee otolliset ajat käyttää tuota.

Aloitin sitten heti perään sen aiemmin mainitun kesähapsu-rantabeibe-pitsirytkyn. Valitsin aika simppelin pitsimallin (ei oikeestaan edes niin pitsinen), kun tuo virkkaus ei ole ominta alaani niin onpahan sitten helpompi tehdä muutoksia mittoihin ja malliin jos on tarve. Ohje on Ravelrysta löytynyt vauvan peitto.
Tämä on muuten ensimmäinen kerta, kun virkkaan englanninkielisen ohjeen mukaan. Apuna olen käyttänyt Marjut Katajalan virkkaussanastoa, eikä ongelmia ole ollut. Samalta sivulta löytyy myös Suomi-Englanti neulesanasto. Välillä on pitänyt palauttaa mieleen joitain virkkauksen koukeroita ja siihen löytyy todella hyvä apu Viivin virkkausnetistä, jossa on hyvät kuvalliset ohjeet silmukoiden tekoon. Samat asiat löytyy myös Punomosta, kuten paljon muutakin materiaalia eri käsityötekniikoiden opastuksesta ohjeisiin ja ideoihin (esim. kivat kämmekkäät)!

Ja sitten päivän bonuskuvana hämyinen kivellä lötköttävä norppa:

<3

Hyvää viikonloppua uskollisille mielikuvituslukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti