tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesäprojekti

Clapo-Ktus -huivi alkaa olla loppusuoralla, joten ajatus karkailee jo tuleviin projekteihin. Oon vakuuttunut siitä, että täksi kesäksi tarvitsen jonkin tällaisen rytkyn:Tuon tyyppisiä on löytyy nyt paristakin vaatekaupasta, mutta DIY-mummeli aikoo väsätä itse, tietenkin! En ole löytänyt täydellistä ohjetta ainakaan vielä, mutta eiköhän tuollaisen saa kasaan ilmankin. Virkkaa kaksi neliön mallista (tai suorakaiteen, riippuu halutusta pituudesta) pitsikappaletta ja harsii ne yhteen niin, että jää halutunlevyinen pääntie ja kädentiet, lisää hapsuja. Täytyy ehkä testata mittoja ja mittasuhteita vaikka kankaanpaloilla ennenkuin rupeaa hommiin.

Langaksi ajattelin Novitan Bambua, mutta väristä en ole ihan varma. Valkoinen näyttää ehkä parhaalta, mutta epäilyttää osaanko pukeutua valkoiseen. Ja tietenkin se näyttää hyvältä ruskettuneiden rantamisukoiden päällä, mutta itse kun en rusketu vaan olen kesäisin joko kuolemankalpea tai ravunpunainen, saattaa olla että päädyn valitsemaan turvallisen mustan. 

Vaikka ei ohjetta tarvitsekaan, täytyy jostain katsella sopiva pitsimalli. Ravelryyn selailemaan siis. Joku pöytäliinahan vois olla just hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti