perjantai 24. toukokuuta 2013

Jotain!

Olen saanut aikaiseksi jotain. Tässä kuva:


Tuo ihanuuslanka on Punta Yarnsin Merisock Hand Painted. Se on monta vuotta odotellut lankakopassa sitä oikeaa projektia ja ehkä se on nyt tässä. Oon varmaan jarruttanut itse langan päätymistä puikoille ajatellen, että tuosta langasta pitäisi tulla jotain uskomattoman hienoa ja monimutkaista mutta tämä idea on todella yksinkertainen ja tuntui heti juuri tälle langalle sopivalta.


Keskeneräisistä hommista puheenollen, mulla on käynnissä myös ristipisto-ikuisuusprojekti:


Tykkään kyllä kovasti ristipistohommista mutta siihen on ihan oma mielentilansa ja inspiraationsa. Sen takia en ole pariin kuukauteen koskenut tuohon työhön. Toki tässä on ollut kaikkea muutakin.


Pari viikkoa sitten väsäsin myös väliaikaisratkaisun pitkäaikaiseen ongelmaan eli korujen (lähinnä korvakorujen) säilyttämiseen:


Fiksuimmat siellä kotona varmaan tajuavat, että tuo on vähän hömelö viritys, koska tuo henkarihan keikkuu jos se on epätasapainossa. Joo, keikkuuhan se, mutta ei nyt niin merkittävästi. Mutta kuten totesin, tämä on väliaikaisratkaisu. Varsinaisen korusäilytysjärjestelmän suunnitelma on jo kristallinkirkkaana mielessäni, mutta en ole vielä löytänyt yhtä tärkeää elementtiä siihen.Nämä tuunatut korvarenkaat ovat todella kivoja, valmistuvat nopeasti eivätkä ole hankalia tehdä. Idea löytyi tietenkin Ravelrysta, mutta en seurannut mitään ohjetta noita tehdessä. Virkkasin vain menemään ja yritin saada renkaista mahdollisimman identtiset. Voisin periaatteessa harkita joskus tekeväni jonkinlaisen kuvallisen tutorialin tällaisten korvisten teosta... (Huom. Tämä ei ollut lupaus vaan ääneen pohdintaa).

Pari viikkoa sitten näpräilin myös muutamia sormuksia. Nämä on vähän siinä rajoilla, että kehtaanko esitellä julkisesti, kun on nähnyt minkälaisia tosiharrastajien luomuksia netin syövereistä löytyy. No mut minähän olen aloittelija.


Tämä on ehkä lemppari!

Taisin hieman liioitella (oho, minäkö liioittelija, never!) edellisessä postauksessa käsityöinnon laantumista, ainahan sitä tuntuu jotain projektia olevan ilmassa. Kesäisin toki ehtii vähemmän, kun täytyy viettää myös tuota varsinaista elämää välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti